POLETI AVIATOROM I PREUZMI NOVOGODIŠNJU DOZU POKLON SPINOVA!

Predstavljamo vam „Novogodišnji let“ koji će posebno obradovati ljubitelje neobičnih igara u Meridianu! Zabavi se uz Aviator i poklon spinovi su tvoji!

 

Ako uživate u atipičnim igrama onda ste definitivno isprobali Aviator u Meridianu! Sve ljubitelje ove igre očekuje posebno iznenađenje u okviru „Novogodišnjeg kalendara“. Pruža vam se šansa da uživate u „Novogodišnjem letu“!

 

Upravo ovaj let će biti vaša prečica do čarobne doze poklon spinova!

 

Od vas se jedino traži da se zabavite igrajući Aviator kao i do sada. Kad god uložite 100 DINARA kumulativno posmatrano osvojićete jedan poen kojim napredujete na rang-listi najbolje plasiranih igrača.

 

Uživajte i danas, a 10 naboljih igrača na listi će biti nagrađeno poklon spinovima!

 

Besplatni spinovi će biti uplaćeni za zanimljivoj igri Wild Icy Fruits koju nam predstavlja provajder Expanse Studios! Izvrtite spinove, a sva sredstva koja zaradite automatski prelaze na vaš KEŠ RAČUN!

 

Najluđa novogodišnja žurka u Meridianu još uvek traje!

 

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

 

Sve novajlije u Meridianu očekuje poseban BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog sada je pravi trenutak da se REGISTRUJETE.

 

Nekoliko trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš nalog će biti uplaćeno 200 POKLON SPINOVA na avanturističkoj slot igri Maya’s Treasure koju nam predstavlja provajder Expanse Studios!

 

Vaša zabava počinje i pre nego što deponujete novac na svoj korisnički nalog!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *