Poseta Ministra Martinovića Batočini

Ministar državne uprave i lokalne samouprave Aleksandar Martinović posetio je danas Batočinu. Dočekali su ga predsednik opštine Batočina Zdravko Mladenović, predsednica Skupštine opštine Batočine Marija Mitrašinović i ostali predstavnici lokalne samouprave.

Tokom razgovora koji je usledio, ministar Martinović je imao priliku da se informiše o nekim od gorućih problema naše opštine, čak i sa onima van svog resora. Na prostoru opštinske pijace najavljena je izgradnja nove, jedne od najsavremenijih pijaca u Srbiji. Ministar Aleksandar Martinović istakao je da će radovi vezani za izgradnju početi već nakon prvomajskih praznika.

Predsednik opštine Batočina Zdravko Mladenović zahvalio se ministru na poseti i saradnji i istakao značaj nove pijace i njene skore gradnje za sve stanovnike naše opštine.

Tokom posete ministra Martinovića bilo je reči i o njegovoj ponovnoj poseti Batočini, već tokom idućeg meseca. Povod je uzviše i svečan i odnosi se na postavljanja table sa imenima 108 heroja sa Košara u ulici koja to ime nosi. Ministar Martinović je pozdrvio ovu inicijativu i istakao da je sećanje najmanje što mi možemo pružiti. Predsednik opštine Mladenović govorio je o značaju sećanja i dužnoj pažnji koju naša država poklanja onima koji su neustrašivo stajali na braniku otadžbine.

Više o tome gledajte u Večernjoj hronici od 21 čas!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *