Održana Konstitutivna Skupština Opštine Batočina

Danas je u Batočini održana konstitutivna sednica Skupštine opštine Batočina koja je počela u 11 i trajala do 13:15 časova.

Tačke dnevnog reda koje su razmatrane danas ticale su se izveštaja izborne komisije o sprovedenim izborima, imenovanja Verifikacionog odbora, razmatranja njegovog izveštaja , donoštenje Odluke o potvrđivanju mandata odbornicima, izbora predsednika Skupštine opštine i zamenika, kao i postavljanje sekretara Skupštine. Uz to, dnevnom redu je pridodata i tačka izbra Predsednika opštine Batočina i njegovog tima, u smislu zamenika i članova Opštinskog veća.

Za predsednicu Skupštine opštine Batočina izabrana je dr Marija Mitrašinović, a za njenog zamenika Predrag Milosavljević iz Batočine.

Za Predsednika opštine Batočina izabran je dr Dejan Aranđelović, za njegovog zamenika Saša Savić, dok članove Opštinskog veća opštine Batočina čine Aleksandar Milanović iz Dobrovodice, Nenad Milić iz Batočine, Danilo Milivojević iz Žirovnice, Dušan Mladenović iz Badnjevca i Milan Mladenović iz Batočine.

 

Snimak celokupne konstututivne sednice možete pogledati na našem kanalu večeras od 22. časa.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *