Još Malo Vremena Za Šansu Koja se Ne Odbija!

ŠANSA KOJA SE NE ODBIJA: Meridian ponovo časti – vredne nagrade čekaju na tebe!

 

Još malo vremena je ostalo – priključi se takmičenju i osvoji novi televizor!

 

Sportska kladionica Meridian poznata je po fantastičnim benefitima koje nudi svojim korisnicima, kao i po ultra zanimljivim takmičenjima koja uvek “zalude” sve ljubitelje sporta i online kladjenja.

 

Nedavno je završeno takmičenje “Igraj za Katar”, spisak putnika za Mundijal je sastavljen, ali ako ste pomislili da je tu kraj takmičenjima i nagradama – prevarili ste se.

 

Počev od 1. novembra, pa sve do 17. novembra budite deo promocije “Odigraj najviše tiketa” jer Meridian ponovo donosi vrhunske nagrade!

 

Vremena nema mnogo, pravi je momenat da se priključiš takmičenju, jer Meridian je spremio pet televizora i čak 200.000 RSD keš bonusa!

 

Za početak, sve što je potrebno je da imaš otvoren nalog na sajtu meridianbet.rs. Ukoliko još uvek nemaš, registruj se putem sajta ili mobilne aplikacije jer tom prilikom dobijaš i bonus dobrodošlice u vrednosti od 2.000 RSD za online klađenje, kao i 200 poklon spinova na slot igri Maya’s Treasure.

 

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS BEZ USLOVA!

 

A onda… Odigraj najviše tiketa i budi među 20 najboljih, jer nagrade su svetske:

  1. mesto TV + 50.000 RSD BONUSA
  2. mesto TV + 30.000 RSD BONUSA
  3. mesto TV + 20.000 RSD BONUSA
  4. mesto TV + 15.000 RSD BONUSA
  5. mestvo TV + 10.000 RSD BONUSA

 

Naravno, tu su keš bonusi i za takmičare plasirane od 6. do 20. mesta i to: od 6. do 10. mesta 10.000 bonusa i od 11. do 20. mesta 2.500 dinara bonusa.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *