Reakcije na Situaciju na Kosovu i Metohiji

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić reagovao je na brutalno kršenje Briselskog sporazuma i pružio podršku predsedniku Aleksandru Vučiću.

Istakao je da smo danas imali priliku da po ko zna koji put vidimo kako se sprovode dvostruki aršini i krši međunarodno obavezujući sporazum koji je potpisan u Briselu od strane EU i njihovog saveznika i teroriste Aljbina Kurtija. Predsednik Aleksandar Vučić ima njegovu punu podršku, kako njega lično, tako i svih pripadnika MUP-a. Ministarstvo unutrašnih poslova će zaštititi sve građane Srbije i neće dozvoliti da bilo ko ugrozi njihovu bezbednost, podvukao je.

Ministar odbrane Miloš Vučević je takođe oštro reagovao na imenovanje Nenada Rašića i Rade Trajković.

Na zvaničnom instagram profilu Ministarstva odbrane naveo je da”Imenovanje političkih patuljaka, kvinslinga i konvertita Nenada Rašića i Rade Trajković za ministra i savetnika u privremenim prištinskim institucijama, kao i više nego sramna reakcija EU koja kao da opravdava ovo brutalno pravno nasilje, nije samo kršenje svih principa demokratije, međunarodnog prava i samih zakona tzv. Kosova, već nas navodi na pitanje da li nam je EU i dalje partner ili je postala otvoreni sponzor antisrpskih akcija i želja za entničkim čišćenjem našeg naroda na KiM. Sada je svima jasno da je predsednik Vučić bio u pravu kada je upozoravao da imamo posla sa ljudima bez grama morala i pravičnosti, sa pravim političkim talogom i ološem koji, nažalost, ima podršku uticajnih centara moći. Nadam se da je svima jasno da sada moramo čvršće da podržimo predsednika u borbi koju vodi. Sve maske su pale, ostaje nam samo beskompromisna i hrabra borba za odbranu naše najveće svetinje.”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *