NOVOGODIŠNJOM MAGIJOM DO FANTASTIČNIH BONUSA UZ HOLD’EM POKER TURNIR!

U prvom danu Nove 2023. godine Meridian je spremio iznenađenje za ljubitelje pokera! Zabavite se uz sjajan turnir i čarobni bonusi su vaši!

 

Ukoliko želite nešto jedinstveno i neponovljivo tokom prazničnog perioda potrebno je samo da uzmete učešće u jednoj od sjajnih promocija u okviru Meridianovog Novogodišnjeg Kalendara!

 

Svakog dana sve do 12. januara smenjivaće se različite promocije koje će obradovati ljbitelje svih vrsta igara.

 

Prvog dana Nove 2023. godine oduševiće se ljubitelji pokera. Tokom ovog dana održaće se turnir na tri igre: Hold’em Poker, Hold’em Poker 2 i Lucky Shodown Hold’em Poker provajdera Microgaming.

 

Poenta turnira je da osvojite što više partija, a svaka pobeda vam donosi jedan bod pomoću kojeg napredujete na rang-listi najbolje plasiranih igrača.

 

Nagrade očekuju 10 najboljih igrača na listi, dok če apsolutni šampion osvojiti 2.000 DINARA BONUSA! Bonus se uplaćuje već sledećeg dana i potrebno je da ga izvrtite na bilo kojoj od igara iz kategorije slotovi.

 

Uživajte u Novogodišnjoj poker avanturi, ekskluzivno u Meridianu!

 

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

 

Sve novajlije u Meridianu očekuje poseban BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog sada je pravi trenutak da se REGISTRUJETE.

 

Nekoliko trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš nalog će biti uplaćeno 200 POKLON SPINOVA na avanturističkoj slot igri Maya’s Treasure koju nam predstavlja provajder Expanse Studios!

 

Vaša zabava počinje i pre nego što deponujete novac na svoj korisnički nalog!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *