Ivana Kuzmanović – Divan Poklon za Dame Batočine

Čarobno književno veče u organizaciji biblioteke “Vuk Karadžić” iz Batočine organizovano je povodom nadolazećeg 8.marta. Ovogodišnja gošća je jedna od najčitanijih, a čak nije ni najpoznatija po svom pisanju!
U pitanju je Ivana Kuzmanović, terapeut emocionalne i energetske transformacije (EET) koja je govorila o svojoj najprodavanijoj knjizi “Od kada sam se zavolela- volim”.
Dugo neki kulturni događaj nije privukao toliko publike, te je galerija KC “Dositej Obradović” bila pretesna za sve koji su želeli da čuju Ivanu Kuzmanović. Posetioci su imali i priliku da uz kupovinu bestselera na poklon dobiju i “Lemurovu ljubav” kao zbornik pogrešnih uverenja u ljubavi. Nakon njega sledi romansirana priča o ljubavi, prihvatanju sebe i svojih ograničenja. Ne znači to da se učaurimo u nesavršenosti, već da naučimo da volimo sebe. Da razumemo da su ljubav prema sebi i samoljublje suprotnosti. I da dok ljubavi za sebe nemamo, ne možemo je ni primiti, ni drugima dati.
Kao rezime večeri odjektivalo je autorkino podsećanje “Niko neće doći da Vas spase”, kao poziv da u bilo kojim godinama naučimo da prihvatimo i volimo sebe.
Na Facebook profilu Ivane Kuzmanović emitovan je lajv, a u Večernjoj hronici naše televizije imate mogućnost da čujete šta je za našu kameru uvek inspirativna Ivana Kuzmanović zaključila o ljubavi i radosti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *