Prvi u Srbiji – mts i Meridianbet u IPification sistemu brze registracije korisnika

Telekom Srbija grupa, vodeća telekomunikaciona kompanija regiona, i Meridianbet, najstariji domaći priređivač igara na sreću, uspešno su završili projekat integracije IPification usluge, koja korisnicima omogućuje registraciju u nekoilko sekundi.

Integracija inovativnih rešenja kao što je IPification brza registracija, bila je logičan korak u uspešnom poslovanju kompanije Meridianbet.

Jedini pružalac autentifikacije na osnovu mobilnih IP adresa, verifikacije telefona i korisnika, i rešenja za prevenciju digitalnih zloupotreba, IPification omogućava korisnicima da uz pomoć najjače mobilne infrastrukture dobiju najbezbednije i najbrže rešenje za brzu mobilnu registraciju (mKYC), uz izričit pristanak krajnjeg korisnika u skladu sa Evropskom direktivom o zaštiti podataka o ličnosti (GDPR).

Ovo je nastavak uspešne saradnje kompanija Meridianbet i Telekom Srbija širom regiona, a najstariji brend u igrama na sreću prvi je koje ovakvo rešenje integriše u Srbiji.

Ponosni smo što proširujemo partnerstvo sa Telekomom Srbija koje sada uključuje i mKYC rešenje brze registracije za našu ogromnu bazu korisnika. Ovaj projekat je za nas od izuzetne važnosti i sa uzbuđenjem čekamo reakcije naših korisnika“, izjavio je Mlađan Životić, direktor kompanije Meridianbet.

“Usluga koja je razvijena sa partnerima iz kompanije IPification postavlja u centar ono što je korisnicima u digitalnom svetu jako važno: jednostavnost i brzinu korišćenja uz potpunu bezbednost njihovih podataka u skladu sa svim zakonskim normama. Telekom Srbija kroz mts kontinualno nastoji da korisnicima mobilnih usluga donese ono najbolje što nove tehnologije mogu da nam pruže, a time stvaramo dodanu vrednost i unapređujemo korisničko iskustvo”, izjavila je Natali Delić, digitalna direktorka (CSO, CDO) i članica Izvršnog odbora Telekom Srbija.

“Veoma smo zadovoljni smo što je naše mKYC rešenje integrisano u mrežu Telekom Srbije i što je Meridianbet prva kompanija da to rešenje ponudi svojim korisnicima. S nestrpljenjem čekam da čujem o rezultatima koje ovo partnerstvo ostvari u jednoj od kompanija s najvećim brojem korisnika u Srbiji. Očekujemo da još kompanija iz Srbije napravi isti korak i radujemo se tome,” rekao je Stefan Kostić, generalni direktor kompanije IPification.

 

Registrujte se i preuzmite bonus: Svi novoregistrovani igrači na meridianbet.rs sajtu ili putem mobilne aplikacije, automatski dobijaju najveći bonus dobrodošlice – više o tome saznajte klikom ovde.

5 thoughts on “Prvi u Srbiji – mts i Meridianbet u IPification sistemu brze registracije korisnika

 • мај 17, 2023 at 12:36 pm
  Permalink

  Za poštovanje je znati da kompanija Meridian prati nova istraživanja i želi korisnicima da pruži bezbednostvprilikom logovanja i korišćenja aplikacije na telefonu

  Reply
 • мај 17, 2023 at 12:38 pm
  Permalink

  U današnje vreme interneta bezbednost podataka korisnika je najvažnija stvar i jako podržavam saradnju MTS kompanije sa Meridianom što uvode novine koje će nas štititi

  Reply
 • мај 17, 2023 at 1:07 pm
  Permalink

  Naravno da je najveci broj korisnika kad godinama dele bonuse ,za razliku od ostalih klajdzi.I uvek prvi u svemu pa i u ovome,bravo

  Reply
 • мај 17, 2023 at 1:08 pm
  Permalink

  Meni je najlaksa registracija uvek i bila u meridianu,prosto da svako moze sam da otvori.Naravno ovo je jos jedan plus sano.

  Reply
 • мај 17, 2023 at 7:14 pm
  Permalink

  U Meridianu je sve olaksano i top odradjenk za igrace. Bravo.

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *