Poklon Bora Lavirinta Svim Batočincima

Građani Batočine danas su dobili divan poklon od najvećeg lavirinta u Evropi. Naime, za sve građane Batočine ulaz u Bora Lavirint sa svim pratećim sadržajima tokom čitave sezone biće besplatan. Goran Srejić, vlasnik i osnivač Bora Lavirinta govorio je o tome za našu televiziju i istakao kolika je vrednost ovog poklona, koji je dogovoren sa lokalnom samoupravom.

Predsednik opštine Batočina, doktor Dejan Aranđelović se u ime svih sugrađana zahvalio na ovom poklonu podvukavši kao lekar koliki je značaj pravilne fizičke aktivnosti za naše sugrađane svih uzrasta, kao i koliko je važno postojanje ovakvog tematskog parka za čitavu opštinu.

Marina Bogdanović, marketing menadžerka Bora Lavirinta govorila je o početku sezone i foto finišu radova koji se upravo odvijaju. Ovogodišnja sezona startuje u petak, 5. aprila. Radno vreme je od 11 do 21 čas, a osim vikenda, Bora Lavirint radiće petkom i ponedeljkom. Posetioce Lavirinta očekuju brojni noviteti i još više mogućnosti za kreativnu i aktivnu zabavu čitave porodice.

Više o tome možete pogledati u Večernjoj Hronici naše televizije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *