Sednica UO NALED-a Održana u Kragujevcu

Saradnja grada Kragujevca sa NALED-om je donela niz pozitivnih efikata koje osećaju građani- izjavio je Nikola Dašić, gradonačelnik Kragujevca nakon što je sednica upravnog odbora NALED-a održana u gradu na Lepenici.

NALED je sa više od 300 članova i preko 100 realizovanih projekata jedinstven pokretač reformi. Njegovi članovi učestvuju u više od 45 radnih tela Vlade Republike Srbije i unapređenju nacionalnih strategija. Tema broj jedan im je zelena agenda uz niz inicijativa koje se odnose na energente i podstiču zajednicu da odgovornije pristupa tom pitanju. Na sednici upravnog odbora razgovaralo se o javnim nabavkama  i orgnizaciji regionalne konferencije posvećnoj razmeni najbojiih praksi u izgradnji poslovnog ambijenta.

Predsednik UO NALED-a Vladislav Cvetković, grad Kragujevac je jedan od najativnijih članova i izrazito su zadovoljni onim što preduzima. Istakao je i da veruje da kvalitetnim predlozima u budućem periodu NALED može mnogo da doprinese rešavanju gorućih pitanje i izazova. Naročito se to odnosi na pitanje energetike, a Kragujevac je odličan primer kako se upravlja procesima energetske efikasnosti i njenog stalnog unapređenja.

 

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *