Nova Himna Orlova

Stigla je nova rep pesma posvećena “Orlovima” i Svetskom prvenstvu u fudbalu kao rezultat saradnje Prti Bee Gee i sportske kladionice Meridian. “Prvak sveta” je naziv numere koja izvesno obeležava kraj godine. Lansirana je nova himna fudbalera uz jasnu poruku “PRVAK SVETA U FUDBALU JE SRBIJA”.

Za nešto manje od dve nedelje očekuje nas početak najvećeg fudbalskog događaja na svetu. Cela nacija je uz “Orlove”, a euforija svakodnevno raste. Uzbuđenje svih nas upravo kroz pesmu prenosi Mikri i Eufrat koji su stihovima poslali važnu poruku selektoru Srbije! Njihova poruka glasi: “Celog života prečke u snu nas progone, osvetlaj nam obraz Stojkoviću Dragane! Vreme je!”

Stihovi pesme dotakli su se i utakmice u Lisabonu  kada je naša selekcija obezbedila učešće na svetskom prvenstvu. Poslali smo Portugal u baraž- “Kad je Mitar dao gol ja urlao sam po stanu, suze gorke tekle su Ronaldu Kristijanu!” U rep rimama nalazimo i na očekivanja od prve utakmice 24. novembra: “Rata-ta-ta! Iz noge puca puška, još jedna golčina Vlahovića Duška”. Uz navijanje za “Orlove” slažu se stihovi koje priželjkuje nacija: “Najneverovatnija  priča u istoriji srpskog fudbala- Srbija je šampion sveta! Ako je bilo ikakve dileme do sada, više je nema!”

izvor :SOS Kanal Plus

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *