IV Radionica “Iz lavirinta” (VIDEO)

Sa idejom da lavirint nije samo Tezejev, niti je samo zabava, ULOB i Sidro organizuju niz trasformativnih radionica u trajanju od četiri meseca. Sa mogućnošću da pronađemo i preradimo pitanja koja nas bole, ojačamo istovremeno sopstvo i zajedništvo, Iz lavirinta pruža izlaz iz ličnih bespuća u koja svi ponekad zabasamo.

U nedelju 25. decembra sa vama će biti:

Jelena Radojević, menadžerka ULOB-a, mama petoro mališana, master filologije i član Mense kao voditeljka radionica.

Andrea Dimitrijević – porodični trener, trener ličnog razvoja i emocionalne pismenosti i NLP master, osnivačica i predsednica Sidra.

Nataša Božović – koordinator Tima za zaštitu od nasilja u porodicu u Savetovalištu za mentalno zdravlja Doma zdravlja Kragujevac, stručnjak socijalne službe za voditelje slučaja, za podrušku deci i mladima, za zaštitu dece od zlostavljanja i zanemarivanja, za specijalnizovano hraniteljstvo dece sa umerenom mentalnom retardacijom. Specijalnu obuku dobila je u Italiji gde se usavršavala iz oblsti „Psihijatrija u zajednici i rad sa psihijatrijskim grupama – psihoze“. Učesnik je brojnih projekata od kojih su najznačajnije u oblasti populacione politike, reproduktivnog zdravlja, zaštite od nasilja u porodici i rada sa decom i odraslima kojima je potrerebna društvena pomoć.

Jelena Šijačić – diplomirani ekonomista, menadžer u finansijama i bankarstvu, majstor duboreza, prevodilac i zastupnik dece u odraslima.

 

Čekamo Vas u prostorijama Bora Lavirinta!

 

Obaveštenje: Radionice NISU namenjene samo mladim ljudima koji planiraju osnivanje porodice, već i svima nama koji smo taj put već prošli, da bismo na temelju prethodnih iskustava mogli da preispitamo neka uverenja, pronađemo svoju istinu i kroz razgovor vidimo brojne mogućnosti nošenja sa problemom (koje nam nisu bile dostupne dok smo u problemu bili), a koje je moguće uspešno primeniti u izazovima na koje nailazimo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *