EKSKLUZIVNO! UZ IGRU NEDELJE TE OČEKUJE FEŠTA POKLON SPINOVA!

Meridian nastavlja sa najboljom zabavom i narednog vikenda! Zabavi se uz slot Forest Rock i preuzmi deo paketa od 2.700 poklon spinova! 

Meridian i tokom vikenda pred nama nastavlja zabavu kakvu samo poželeti možete! I predstojeći vikend će biti produženi i startuje od petka uz fantastičnu promociju IGRA NEDELJE.

Ovog puta slot spektakl se odvija na avanturističkoj igri Forest Rock provajdera Expanse Studios.

Sve što se od vas traži jeste da zavrtite kolone pomenutog slota i neodoljive nagrade mogu biti vaše. Postavite svoje uloge na minimum 20 DINARA po spinu i zabava može da počne. Svaki spin će vam doneti dva poena kojim napredujete na rang-listi najbolje plasiranih igrača.

POKLON SPINOVE će osvojiti 10 najbolje plasiranih igrača na listi. Paket od 2.700 SPINOVA je spreman, a ukoliko postanete šampion ove vikend avanture očekuje vas nagrada u vidu 500 BESPLATNIH SPINOVA na slotu Forest Rock.

Uživajte i vi u neodoljivoj zabavi, samo u Meridianu!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Novoregistrovane igrače u Meridianu očekuje specijalan BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog, pravi je trenutak da se REGISTRUJETE i otkrijete svet čarobne zabave.

Odmah nakon REGISTRACIJE na vaš nalog će biti uplaćeno 200 POKLON SPINOVA na avanturističkoj slot igri Maya’s Treasure koju nam predstavlja provajder Expanse Studios!

Neodoljiva avantura počinje i pre nego što uplatite novac na svoj korisnički nalog.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *