Novi Policijski Objekat u Kuli

Bratislav Gašić, ministar unutrašnjih poslova, obišaoje danas renovirani objekat policijske stanice u Kuli, kao i Nastavni centar u ovom mestu gde je rekonstruisano strelište.

“Zahvaljujući opštini Kula, predsedniku opštine i svim ostalima u lokalnoj samoupravi, MUP Republike Srbije od danas je bogatiji za još jednu novu, moderno uređenu policijsku stanicu i velika zahvalnost od strane Ministarstva i od mene lično, na svom naporu koji smo zajedno učinili. Do 16. septembra mi ćemo srediti još dve naše ispostave na teritoriji opštine Kula, to su Sivac i Crvenka, a do kraja septembra završićemo i novu vatrogasnu stanicu u Kuli”, rekao je ministar Gašić.


Ministar je naglasio važnost da građani u Kuli i Republici Srbiji brzo osete boljitak kada su u pitanju usluge koje Ministarstvo unutrašnjih poslova pruža građanima.

Predsednik opštine Kula Damjan Miljanić pohvalio je saradnju sa Ministarstvom unutrašnjih poslova koje je, kako je rekao, krunisana ovim objektom. On je potvrdio dalja ulaganja u objekte MUP-a na teritoriji opštine Kula i izrazio zadovoljstvo povodom otvaranja policijske stanice u septembru.

Prilikom obilaska Nastavnog centra u Kuli, ministru su predstavljeni završni radovi na sanaciji Upravne zgrade kao i rekonstruisano strelište.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *