MERIDIAN PONOVO ČASTI: Uplati depozit na jednoj od lokacija širom Srbije i osvoji 30% sport bonusa!

Deponuj novac preko Meridianove mreže eksternih partnera i preuzmi fantastičan BONUS!

 

Ovog septembra Meridian pomera sve granice!

 

Ako vam se ponekad učini da u sportskoj kladionici Meridian bonusi kao da padaju sa neba – ne morate da protrljate oči, jer je to apsolutna istina!

 

Bonus dobrodošlice od 4.000 RSD je najveći BONUS BEZ USLOVA na ovim prostorima, ali to nije sve!

 

Kao što znate, Meridian je razvio vrlo široku i pouzdanu mrežu partnera, pa smo sigurni da ti se u blizini nalaze Payspot menjačnica, Paralela trafike, Impel trafike, Transaks menjačnice, Tenfore menjačnice ili možda Eki transfers. A, ako je tako – imamo sjajne vesti za vas!

 

Meridian ovog septembra časti dodatnih 30% sport bonusa na uplatu prvog dnevnog depozita preko mreže partnera!  

 

Sve što treba da uradite jeste da na nekom od ovih uplatnih mesta izdiktirate svoj ID broj naloga na meridianbet.rs, uplatite depozit i čeka vas čak 30% sport bonusa na uplatu prvog dnevnog depozita!

 

Pravila su laka: uplatite minimum 300  RSD na nalog i kompletan iznos izvrtite dva puta na sport ili slot ponudi istog dana kada je depozit i napravljen i – to je sve!

 

Ukoliko se odlučite da depozit iskoristite na sport ponudi, potrebno je da odigrate tikete sa minimalnom ukupnom kvotom 3, a da bi bonus bio isplaćen – potrebno je da tiketi budu rezultovani do kraja istog dana kada je depozit i uplaćen.

 

Pronađite najbližu lokaciju u svom gradu, bilo da ste u Beogradu, Kragujevcu, Nišu, Leskovcu, Paraćinu…

 

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i povećajte šanse za dobitak sa 30% bonusa na uplate depozita preko Meridian mreže partnera!

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *