Udar i Na Novaka?

Đilasovci udarili na Novaka i pesmu “Veseli se srpski rode”: “Đoković je ekstremni nacionalista”

 

Pavle Grbović, “pljunuo” je po srpskoj Dejvis kup reprezentaciji. Crnogorski novinar i političar Velibor Zejak, osvedočeno najveći srbomrzac na Balkanu, član Pokreta slobodnih građana čiji je vođa Pavle Grbović, pljunuo je po srpskoj Dejvis kup reprezentaciji zbog lepe rodoljubive pesme „Veseli se srpski rode“ uz koju su Novak Đoković i ostali saigrači izašli na meč protiv Velike Britanije.

“Još jedan ispad ekstremnog nacionalizma od strane reprezentacije Srbije u tenisu, koja je na Dejvis kupu izašla u pratnji nacionalističke pesme u kojoj se između ostalog poziva na aneksiju Crne Gore”, napisao je srbomrzac Zejak.

Šta je ovde ekstremni nacionalizam, verovatno ni njemu baš nije jasno, ali bitno da je imao želju da se medijski eksponira i da čak sa „saborcima“ napadne srpsku vlast zbog toga.

Njegovu objavu podelio je još jedan od srbomrzaca Ljubomir Filipović, koji je otišao čak toliko daleko da je tražio od ljudi da baš zbog toga glasaju za Pokret slobodnih građana 17. decembra. Dakle, da glasaju za PSG jer je Đoković patriota. Logično, što se kaže…

On se čak pohvalio i tekstom koji se pojavio u zapadnoj štampi, koji je protiv Srbije i Novaka Đokovića, a za koji je on bio zaslužan:

Podsetimo šta se zapravo dogodilo. Dok je Novak izlazio na teren pred meč sa Norijem, još jednom je pokazao zbog čega je najveći.

U tom trenutku, sa razlasa je puštena prelepa rodoljubiva i patriotska vesela pesma „Veseli se srpski rode“, a Novak se onda prekrstio i izašao na teren.

izvor: 24sedam.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *