Protest Poljoprivrednika- Šta je Iza?

Dvadesetak traktora blokira Novi Sad, predvode ih oni koji su rasprodali svoja gazdinstva. Opozicija baš u vremenu političke i ekonomske krize u Evropi i svetu, pokušava da destabilizuje našu zemlju iznutra.

Kako im podrška u narodu opada, opozicija se sve češće odlučuje za očajničke poteze poput blokiranja puteva i maltretiranja građana. Posle demoliranja Novog Sada krajem jula, opozicija se sada odlučila da pokuša da destabilizuje našu državu i Srpsku Atinu preko navodnih protesta poljoprivrednika u ovom gradu.

Naravno, kao i svi prethodni, i ovaj protest je još jedno maltretiranje građana od strane grupice opozicionara. Naime, dok je juče na protestu u Srbobranu bilo samo 11, danas Novi Sad ne blokira stotine nezadovoljnih poljoprivrednika nego, ni manje ni više, nego samo dvadesetak traktora.

Nezadovoljni građani, zatečeni nastalom situacijom, koja nije bila najavljena, postali su još jednom taoci politike koju već dugo vremena vode opozicione stranke na čelu sa Jeremićem i Đilasom.

“Proteste poljoprivrednika” predvode ljudi bez gazdinstva

Svima je jasno da cilj ovih protesta nije borba za poljoprivredu, niti za vredne domaćine koji svojim trudom i radom žive od najplodnije zemlje u Evropi, već želja da se dođe na vlast po svaku cenu. Tome u prilog govori upravo i to da većina onih koji učestvuju u protestima i nema nikakve veze sa poljoprivredom

izvot: 24sedam.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *