Dečija Nedelja u KTC Stefan Nemanja

Pred obeležavanje Dečije nedelje, koja se proslavlja od 3. do 9. oktobra, ove godine pod sloganom “Šta detetu treba da raste do neba?!” KTC Stefan Nemanja iz Lapova objavio je raspred manifestacija.
U ponedeljak, 3. oktobra 2022. godine mališani će moći da posete 16. Međunarodnu izložbu “Grad muzej železnice Lapovo” 2022. godine
Animirani film “Moje slatko čudovište” prikazivaće se 4. oktobra sa početom od 17 časova. Cena ulaznice je 200 dinara, a radnja animiranog filma prati kralja koji ne uspeva da prihvati činjenicu da je njegova čerka Barbara, odrasla. I dok su svi u kraljevstvu zauzeti organizacijom proslave njenog rođendana, podmukli Lisac preuzima presto uz plan da se oženi princezom Barbarom…
U sredu 5. oktobra biće održana likovna radionica.
Animirani film “Finkov avanture” očekuje najmlađe u četvrtak 6. oktobra. Projekcija počinje u 17 časova, a cena ulaznice je 200 dinara.
U petak 7. oktobra održaće se prva u nizu radionica “Objektivom u svet iluzije” u organizaciji pozorišno-filmskog ateljea “studioD”.
Muzička radionica nas očekuje u subotu 8. oktobra, pod nazivom “Mocart- čudesni dečak u svetu muzike”
Obeležavanje dečije nedelje završava se 9. 0ktobra predstavom “Poslala me mama”. Ulaz je slobodan, a predstava počinje u 18 časova.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *