Junačko Ime za Junačku Bebu

U srpskom porodilištu u selu Pasjane Kosovskom Pomoravlju juče je rođena hiljadita beba od početka rada ove akušerske klinike, koju je 2015. godine otvorio predsednik Aleksandar Vučić, saznaju “Novosti”.

Majka Tamara Janković iz sela Berivojce u Kosovskoj Kamenici na svet je donela zdravog dečaka i ona i beba se osećaju odlično.

Porodica Janković izrazila je želju da prinovi ime da lično predsednik Srbije Aleksandar Vučić iz zahvalnosti za njegovo zalaganje za otvaranje ovog porodilišta, ali i za sveukupnu pomoć srpskom narodu na Kosovu i Metohiji.

Predsednik Vučić uputio je srdačne čestitke majci Tamari i ocu Nikoli na rođenju sina koji će u dogovoru s porodicom poneti junačko ime Lazar, saznaju Novosti.

Predsednik srećnoj porodici šalje i poklone kao podršku za bebine prve dane, a čim se za to steknu uslovi izrazio je želju da primi porodicu Janković i upozna malenog Lazara.

Porodilište u Pasjanu otvoreno je zahvaljujući zalaganju države Srbije i predsednika Vučića još 2015. godine i od tada se u njemu svake godine rađa sve više beba.

 

izvor: Novosti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *